Om uw overstap zo aangenaam mogelijk te maken hebben we een gratis overstapservice ontwikkeld. Met onze overstapservice verzorgen wij de overstap van uw huidige energieleverancier naar de nieuwe energieleverancier.

Nadat u een energieleverancier hebt gekozen klikt u op “Aanvragen”. Direct daarna ziet u het aanvraagformulier. Vermeld alle gevraagde gegevens en dien het formulier in door opnieuw onderaan het formulier op “Aanvragen” te klikken.

Uw gegevens worden vervolgens direct en veilig doorgestuurd naar de nieuwe energieleverancier. Uw huidige energieleverancier hoeft u zelf niet op te zeggen. Dit gebeurt onderling tussen de energieleveranciers. Uiteraard ontvangt u per email bevestiging van uw aanvraag. hierin staan alle voorwaarden, tarieven en natuurlijk de met u afgesproken kortingen.

Na enkele dagen ontvangt u de welkomstbrief van de nieuwe energieleverancier alsmede een brief ter bevestiging van het beƫindigen van het oude energiecontract bij uw huidige energieleverancier. U hoeft zelf niets te doen. De complete overstap wordt vanaf het moment dat u de aanvraag via Energieprijzen.info hebt ingediend voor u behandeld en afgewikkeld.