De energievergelijker van Energieprijzen.info biedt u een onafhankelijk en betrouwbaar overzicht van de tarieven van alle energieleveranciers. Daarnaast ziet u ook alle aanbiedingen en kortingen. Met deze kortingen en aanbiedingen kunt u direct fors besparen en bent u zelfs goedkoper uit dan wanneer u de overstap doet via de website van de energieleveranciers zelf. U weet binnen een minuut welke leverancier voor uw situatie en voorkeuren het meest voordelig is. Zijn uw energiekosten hoog? Gaat u verhuizen of wilt u overstappen? Gebruik onze energievergelijker voor een eerlijke prijsvergelijking.

Over onze energievergelijker

De energievergelijker van Energieprijzen.info is gemaakt door energievergelijking.nl. Dit is de grootste energievergelijker van Nederland en is verkozen tot beste energievergelijker van Nederland door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA! Daarnaast is deze energievergelijker goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt. De energievergelijker van Energievergelijking.nl voldoet aan alle eisen die een betrouwbare energievergelijker hoort te hebben.

Gratis overstapservice

Via de energievergelijker kunt u direct zorgeloos overstappen. In de energievergelijker zit een handige overstapservice ingebouwd. Hiermee maakt u de overstap binnen enkele minuten in orde. Voor u wordt de volledige overstap in orde gemaakt. Dit is inclusief het aanvragen van het nieuwe contract en het opzeggen van de huidige energieleverancier. U hoeft dus zelf niets meer te doen. Direct na de aanvraag ontvangt u bevestiging per email met daarin alle energieprijzen, kortingen en voorwaarden. Enkele dagen na uw overstap ontvangt u een welkomstbrief van de door u gekozen energieleverancier. Vanaf het moment van aanvragen heeft u 14 dagen bedenktijd. Hebt u vragen over het vergelijken van de energieprijzen, het kiezen van een andere energieleverancier of een vraag over iets dat gerelateerd is? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!