Energie vergelijken met Energieprijzen.info is de beste manier om de goedkoopste energieleveranciers te vinden die het beste past bij uw situatie. Voor een onafhankelijke vergelijking van alle energieleveranciers en hun energieprijzen vult u uw verbruiksgegevens in zoals uw postcode, uw energiemeter en uw huidige energieleverancier.

Snel & simpel energie vergelijken

De volgende gegevens zijn nodig om een actuele kostenberekening te maken van de energiekosten op basis van de huidige energieprijzen. Tevens worden alle aanbiedingen getoond welke direct worden verrekend met de totale energiekosten.

Postcode en huisnummer

Vul uw postcode & huisnummer in.
Uw postcode en huisnummer zijn nodig om te bepalen welke energieprijzen de beschikbare energieleveranciers in rekening brengen voor stroom en gas. Postcode bijv: ‘1234 AA’. Huisnummer invullen met eventuele toevoeging, bijv: ‘1 A’.

Energiemeter

Enkele meter
Kies ‘enkel’ als u over een enkele tariefmeter beschikt.
Een enkele tariefmeter is een elektriciteitsmeter met één telwerk. Deze meet de elektriciteit die overdag, ’s nachts en in het weekend wordt verbruikt tegen hetzelfde tarief.

Dubbele meter
Kies ‘dubbel’ wanneer u over een dubbele tariefmeter beschikt.
Een dubbele tariefmeter is een elektriciteitsmeter met twee telwerken. Het ene telwerk meet de elektriciteit die overdag wordt verbruikt, en het andere meet de elektriciteit die ’s nachts en in het weekend wordt verbruikt. ’s Nachts en in het weekend gelden lagere tarieven dan overdag.

Energieverbruik

Uw energieverbruik is nodig om uit te rekenen wat voor u de goedkoopste leverancier is. Wanneer u uw verbruik niet precies weet, selecteer dan het aantal mensen in uw huishouden om een indicatie te krijgen van uw verbruik. Als u weet wat uw verbruik is, vul dan zelf uw verbruik in.

Stadswarmte
Stadswarmte is een systeem waarbij warmte met een buizenstelsel vanuit een centraal punt naar de woningen in een wijk wordt gebracht. Deze woningen hebben geen eigen cv-ketel. U dient stadswarmte aan te vinken wanneer u hiervan gebruik maakt.

Huidige energieleverancier

Als u meerdere leveranciers heeft dan volstaat het invullen van uw stroomleverancier.

Energieprijzen vergelijken

Nadat u uw verbruiksgegevens hebt vermeld klikt u op Bereken nu. Vervolgens tonen wij u de volledige lijst met alle energieleveranciers en hun energieprijzen gesorteerd op prijs met de goedkoopste aanbieder bovenaan. Op deze manier kunt u snel en simpel de energieprijzen vergelijken van alle energieleveranciers en weet u direct welke aanbieder het meest vooordelig is.

Start met energieprijzen vergelijken.

Toelichting energie vergelijken met Energieprijzen.info

  • De exclusieve actiekortingen krijgt u alleen als u via Energieprijzen.info uw aanvraag doet.
  • Overstappen via Energieprijzen.info is een administratief proces en u wordt niet afgesloten.
  • Energieprijzen.info vergelijkt de energieprijzen onafhankelijk van alle energieleveranciers.
  • Wij tonen alleen totaalprijzen die nooit hoger zijn dan rechtstreeks bij de energieleverancier.
  • Leveranciers geven ons lagere energieprijzen om hoger in de energievergelijking te komen.
  • De energieprijzen en totale energiekosten op Energieprijzen.info zijn inclusief 21% btw.

Geef een reactie